Home » » KeSEKSIan Wanita Bertudung

KeSEKSIan Wanita Bertudung

Written By Lisanul Hakim (Ahmad Shafiq Ismail) on Monday, February 21, 2011 | Monday, February 21, 2011

1. Ada yang pakai tudung singkat. Julurnya diikat ke belakang. Atau diikat ke leher. Maka nampaklah 'kegebuan' leher dan dadanya.  Sedangkan dalam khutbah tadi, khatib membacakan ayat al-Quran yang  meminta wanita melabuhkan tudung, menutup bahagian dada mereka.

2. Ada pakai tudung, tapi pakai T-shirt pendek. Malah ada yang pakai  T-shirt tanpa lengan. Sudah tu ketat pula. Bukankah lengan itu aurat.  Bahaya mendedahkan lengan yang 'gebu' itu. Yang dahsyatnya, ada pakai  T-shirt singkat yang dipadankan dengan jeans terlondeh. Jadi apabila membongkok atau duduk, nampak seluar dalam, malah kadang-kadang alur bontot.

3. Ada pakai tudung, tapi pakai jeans dan legging  teramat ketat. Alur punggung pun terbelah dua. Bentuk bontot pun terserlah. Apa nak jadi ni?

4. Ada yang pakai tudung, tapi pakai kebaya ketat. Tidak cukup dengan tu pakai 'kain koyak' pula. Apabila berjalan, terserlahlah 'kegebuan' betis malah kadang-kadang paha pun tersembul.

5. Ada yang pakai tudung, tapi pakai kain singkat, macam skirt mini. Kaki bukan auratkah?  Pakailah stokin!!!!!!!
[Tambahan: Pakai Legging dan berseluar ketat Bersama Tudung Mencemarkan Imej Islam]

6. Ramai perempuan pakai tudung, tapi bermekap tebal dan berwangi-wangian. Bibir merah menyala. Menunjukkan aksi seksi pula tu.

7. Ada perempuan bertudung, 'merendek' pula dengan pacar di bangku stesen bas dan pusat beli-belah. Ini menjatuhkan imej wanita bertudung.

8. Ramai perempuan suka pakai kasut bertumit tinggi. Apabila berjalan  berbunyilah, tang, tang, tang. Dalam khutbah tadi, khatib memberitahu  tidak boleh timbul bunyi yang boleh menaikkan syahwat lelaki.

0 comments:

Post a Comment

BLOG INI BERMANFAAT ? LIKE PAGE KAMI !

SAHABAT SEPERJUANGAN