Home » » Kem Cuti Sekolah 2018 (Zon Utara) : Kem Tahfiz Generasi Al-Quran Siri Kelima 2018

Kem Cuti Sekolah 2018 (Zon Utara) : Kem Tahfiz Generasi Al-Quran Siri Kelima 2018

Written By Unknown on Saturday, November 24, 2018 | Saturday, November 24, 2018


Assalamualaikum.....
BERITA BAIK UNTUK SAHABAT-SAHABAT SEKALIAN !

Kem Tahfiz Generasi Al-Quran kini kembali untuk SIRI KELIMA 2018 !

Alhamdulillah tahun ini , kami TERATAK AL-FATEH TRAINING & CONSULTANCY meneruskan agenda dakwah kepada para remaja dengan menganjurkan kem yang sangat awesome , best , menyeronokkan dan bakal meninggalkan kenangan paling manis kepada semua para peserta !

Kem yang diberi nama KEM TAHFIZ GENERASI AL-QURAN SIRI KELIMA 2018

Pada kali ini , pihak kami menampilkan tokoh-tokoh ilmuan yang hebat dan sangat2 awesome seperti :

👤 Pencetus Ummah Amir
👤 Pencetus Ummah Azraei

OK...dah kenal penceramah kan ? Bila nak langsung tu ?( Macam tanya tarikh kahwen pulak )🤭

🗓  30 November , 01 - 09 Disember 2018 

What ? Berapa hari ni ? 10 hari ? Ya sahabat-sahabat sekalian , 10 HARI !!! 😁

Dah tahu tarikh , kem ni buat di mana ?

🌎 Kem D'Omland , Tikam Batu , Sungai Petani , Kedah Darul Aman

Penganjurnya siapa ? Bagitaw skeet...hehe

🌟 Teratak Al-Fateh Training & Consultancy

Untuk pengetahuan sahabat-sahabat , consultant kami berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) , bernombor pendaftaran : PG0353914-X . Jangan risau , kami sah disisi undang-undang 😍

Kalau sahabat-sahabat nak join , sahabat-sahabat perlulah :

👱‍♂ LELAKI dan 🧕 PEREMPUAN , berumur 10 hingga 17 tahun

Terhad hanya 60 orang peserta sahaja taw 🤩🤩

Sahabat-sahabat sekalian , program kalau tak ada aktiviti indoor dan outdoor memang tak best lar kan ? Hehe 😁

Jadi kami sediakan aktiviti yang sangat awesome dan terbaik ! seperti :

🎬 INDOOR 🎬

📕 Mumtaz Al-Quran
👑 Motivasi Kecemerlangan
🛌 Kursus Pengurusan Jenazah
🚰 Klinik Wudhuk
🕋 Klinik Solat
🕌 Klinik Al-Fatihah
🏠 Klinik Fardhu Ain
🌌 Renungan Inner Journey

Aktiviti-aktiviti ini pula yang sangat awesome dan sangat best ! seperti :

⚽ OUTDOOR 🎾

🚶 Night Self Tracking
⛰ Jungle Tracking
🏹 Memanah
🌍 The Amazing Race
⛹‍♀ Flying Fox
🏞 Rentas Paya Bakau
🚣‍♀ Kayak
🏊 Water Confident
🏕 Survival
🤸‍♂ Rentas Halangan
🌠 Modul Kempimpinan dan Jati Diri

Aktivit Survival - Ikhtiar Hidup
Kursus Pengurusan Jenazah
Rentas Paya Bakau
Flying Fox
Kayak
Ceramah Motivasi

Wow ! 8 aktiviti indoor ? Sangat2 banyak ! What ? 11 aktiviti outdoor ? Banyaknya !

YA !! Kami ulangi sekali lagi , 11 aktiviti outdoor ! Itulah kelainan kami daripada kem-kem lain ... Anda cuba cari kem 10 hari / 20 hari dan dipadatkan dengan aktiviti outdoor sebanyak ini . Ada ke tak ? dan kerana itulah kami rasa anda akan rugi kalau tak join...kem ini lain dari yang lain ! 😘😘

Kem 10 hari , aktiviti sampai berbelas2 , mesti mahal kan ?

Tak ! ini harga yang berpatutan !

Khas untuk anda , harga kami adalah :

💵 RM 1000 ❌
💵 RM 800 ❌
💵 RM 700 ❌
💵 RM 500 ❌

Habis tu berapa ? ... Ini harganya :

🌟🌟 RM 400 🌟🌟

KHAS UNTUK ANDA !

Sekiranya sahabat-sahabat daftar seorang , harganya RM400 . Tetapi kalau daftar berkumpulan , ada diskaun ! Yayyyy 🤩🤩

Harga 1pax : RM 400
Harga 2pax : RM 790 ( RM 400/pax & RM 390/pax)
Harga 3pax dan keatas : RM 1100 (RM 400/pax , RM 350/pax & RM 350/pax)

SEDIKIT NOTA
**Harga diskaun hanyalah terpakai kepada orang yang kedua dan yang terakhir dalam satu-satu kumpulan
Sebagai contoh , satu kumpulan ada 5 orang , diskaun hanya dapat kepada peserta yang keempat dan kelima sahaja

Kalau nak bayar ansuran boleh tak ?

BOLEH 😍😍😍
Sekiranya sahabat-sahabat nak bayar secara ansuran , sila hubungi talian di iklan atau dibawah sekali di dalam mesej ini...Bayaran boleh dibuat secara ansuran sehingga tarikh kem ini tiba...😉

Harga ini termasuk :

🍽 Makanan 5 Kali Sehari
📁 Fail Peribadi
🔖 Name Tag
🚗 Pengangkutan Pergi dan Balik
🏠 Penginapan 10 hari 9 malam
💎 8 Aktiviti Indoor dan 11 Aktiviti Outdoor
📒 Keperluan Modul
✏ Alat Tulis
🏘 Fasiliti Tapak Kem

KHAS untuk anda Alumni :
#KTGAQ2014 (Siri 1)
#KTGAQ2015 (Siri 2)
#KTGAQ2016 (Siri 3)
#KTGAQ2017 (Siri 4)

Kami menjemput kembali untuk menghayati sekali lagi keindahan ukhuwah dan kebahagiaan bersama di #KTGAQ2018 😁😁😁

Sahabat-sahabat sekalian , ini antara testimoni peserta setelah mengikuti #KTGAQ 2014 - 2017 ...

"Ustaz dan ustazah kem yang terbaik pernah saya jumpa . Merekalah yang bimbing saya dan Alhamdulillah saya alami beberapa perubahan selepas mengikuti kem ini"
Muhd Hafizudin (KTGAQ Siri 1)

"Tak pernah saya sepanjang hidup saya rasa sayang kepada sahabat2 saya bila nak berpisah pada hari terakhir kem tu . Sangat2 best !"
Syahmi Mawardi (KTGAQ Siri 2)

"Aktiviti yang sangat best . Sampai satu tahap letih sebab banyak sangat aktiviti dan yang pasti , hilang boring sepanjang kem tu 🙂"
Hannan Batrisyia (KTGAQ Siri 3)

"Disebabkan kem ni best , saya datang lagi untuk siri ketiga . KTGAQ terbaik !"  Muhd Zulhilmi (KTGAQ Siri 1 dan Siri 3)

"Satu kenangan yang sangat manis buat saya , sangat terkesan dalam hidup saya . Ustaz dan ustazah kat kem ni pun semua baik-baik . Hadiah peserta terbaik itulah satu penghargaan terbesar buat saya . Terima kasih , Rindu semua"
Nik Nur Qamareena (KTGAQ Siri 4)

Mereka sudah alami pengalaman yang sangat manis di #KTGAQ . Sahabat-sahabat bila lagi ?

Kami juga menjemput sahabat-sahabat untuk menjadi sebahagian daripada keluarga besar #KTGAQ 😍😍

Daftar segera sebelum terlambat kepada

📱 Ustaz Ahmad Shafiq Ismail
       019 - 523 3718
📱 Ustaz Firdaus Abd Shukor
       019 - 575 2403

Kalau sahabat-sahabat nak daftar , sahabat-sahabat perlu daftar dengan cara BANK IN ke dalam akaun rasmi Teratak Al-Fateh Training & Consultancy sekurang-kurangnya RM 100 ke nombor akaun :

0 - 7052 - 0100 - 1494 - 4
BANK ISLAM MALAYSIA BERHAD

Nota :
⭐ Sila simpan resit transaksi sebagai bukti pembayaran
⭐ Baki bayaran perlu dijelaskan pada hari pendaftaran (30 November 2018)
⭐ Sila maklumkan kepada nombor yang tertera sekiranya bayaran telah dilakukan
⭐ Apabila sahabat-sahabat sudah membayar deposit , ia menandakan sahabat-sahabat sudah menempah tempat di kem ini

Setelah bank in , sahabat-sahabat perlu memberikan maklumat berikut :

NAMA
NOMBOR KAD PENGENALAN

Boleh juga download borang pendaftaran melalui pautan berikut :

BORANG PENDAFTARAN KEM TAHFIZ GENERASI AL-QURAN SIRI KELIMA 2018

Daftar segera sahabat-sahabat! sebelum 28 November 2018

Kita jumpa di sana 😁😁😁

#KTGAQSiriKelima
#KTGAQ2018

Dapatkan informasi , tazkirah dan motivasi daripada Teratak Al-Fateh Training & Consultancy melalui medium2 berikut :

Facebook : Teratak Al-Fateh Training & Consultancy
Instagram : teratakalfateh
Twitter : teratakalfateh
Laman Sesawang : https://teratakalfatehtc.blogspot.my

Syukran jazilan kami ucapkan kepada sahabat-sahabat kerana sudi memilih Kem Tahfiz Generasi Al-Quran untuk mengisi masa lapang 😁😁

1 comments:

BLOG INI BERMANFAAT ? LIKE PAGE KAMI !

SAHABAT SEPERJUANGAN