Home » , » Cara Halus Yahudi Merosakkan Umat Islam

Cara Halus Yahudi Merosakkan Umat Islam

Written By Lisanul Hakim on Monday, May 28, 2012 | Monday, May 28, 2012

Mungkin ada dikalangan kita mengatakan ini semua satu kebetulan,sedangkan hakikatnya inilah perancangan teliti Yahudi, tanyalah diri sendiri samada kita pernah ditewaskan atau tidak dengan senjata-senjata ini :

SEX

Lagi satu kegilaaan remaja atau orang tua. Sex ada dimana-mana,di kaca tv ,dalam filem,dalam iklan.Babak sex memang lumrah.Malah ada penerbit filem yang sudah berani memaparkan adegan berbikini di kolam renang.Ada pula yang lebih berani merakamkan adegan seks diri sendiri kononya untuk tatapan peribadi dan berkongsi dengan kawan menyaksikannya. Lagi sekali Yahudi Laknatullah berjaya.

SMOKE

Rokok menjadi kegilaan para remaja dan sekarang ini remaja perempuan semakin berani menghisap rokok di khalayak ramai.Kononya merekalah yang ‘up to date’.Dulu perempun yang merokok ini adalah golongan pelacur atupun penari kabaret

SPORTS

Pelbagai jenis sukan ditonjolkan sama ada untuk lelaki atau perempuan. Mereka sama -sama berlumba untuk mencari nama hinggakan bola sepak wanita turut di adakan.Bila bersukan tutup aurat jauh sekali. Sembahyang pun selalu ‘miss’. Bukan sahaja pemain,malahan yang menonton.

FUN

Hiburan dimana -mana.Kita dapati makin banyak pusat hiburan yang melalaikan di buka. Malahan makin ramai di panggil artis-artis luar negara untuk menghiburkan. Ada juga hiburan yang mengenakan syarat membeli minuman keras untuk melihat konsert seseorang artis

FASHION

Fesyen terutama perempuan yang bermacam-macam,sehinggakan kalau pakai tudung pun mereka tidak menutup aurat. Pakai tudung tapi berbaju ketat yang kadang -kadang menampakkan pusat.Yahudi ketawa lagi umat Islam dah hampir sama macam dia..

FOOD

Banyak makanan yang diragukan status halalnya dijual dipasaran kita.Kita berbangga dengan makan barat seperti fast food dan buah kurma yang menjadi makanan Rasulullah di pandang hina.Bila makan benda haram ,macamana iman nak mantap,maka lahirlah generasi umat Islam yang berfikiran macam Yahudi.

Walaupun nampak remeh tapi inilah cara-cara halus Yahudi merosakkan hati generasi umat Islam.

Sumber : Facebook

2 comments:

  1. Permusuhan Yahudi dan Kristain terhadap umat Islam sampailah hari kiamat. Iblis dan bala tentera syaitan ( syaitan dan manusia ) akan terus melipat-ganda segala kepakaran untuk menyesatkan Umat Islam sejagat...Jelas nampak berjaya...satu persatu negara-negara Islam tersungkur kerana NAFSU....serta mereka menunggu kedatangan Tuhan mereka yang dijanjikan DAJJAL....Apakah peranan kita umat Islam sejagat sekarang....Tanpa wasiat nabi kita muhamad saw berpandukan AL QURAN DAN HADIS SAW kita tidak akan mampu mengalahkan mereka..lebih-lebih di zaman mutakhir ini semuanya cepat dan pantas....sampai solat pun nak pantas....Rapuhnya pegangan kita dengan wasiat baginda nabi saw....

    ReplyDelete

BLOG INI BERMANFAAT ? LIKE PAGE KAMI !

SAHABAT SEPERJUANGAN