Home » , » Dokumentari: Wujud Agenda Freemason Olimpik London 2012 (Video)

Dokumentari: Wujud Agenda Freemason Olimpik London 2012 (Video)

Written By Lisanul Hakim on Tuesday, July 31, 2012 | Tuesday, July 31, 2012

Seperti yang kita sedia maklum Sukan Olimpik tahun 2012 berlangsung di London dan telah dirasmikan pada hari Sabtu 28 Julai 2012 yang lepas. Namun pembukaan Sukan Olimpik baru-baru ini telah menimbulkan banyak persoalan, termasuk kemungkinan acara ini ada kaitan dengan agenda freemason.

Apa yang lebih menakutkan ialah, dalam video ini ada dibincangkan tentang salah satu rancangan/misi kumpulan Freemason ini iaitu “Population Reduction” kerena mereka percaya, bagi menubuhkan kerajaan Freemason, pengorbanan darah akan dilakukan. Adakah ini bermaksud pembunuhan besar-besaran akan dilakukan (kerana ramai yang berada di London)?

Video ini juga mendedahkan rancangan serangan terhadap Big Ben Tower, London. Beberapa ramalan-ramalan yang telah dirancang bertahun-tahun lepas ada memaparkan gambar menara tersebut. Maka kita sebagai umat Islam harus bersedia dengan fitnah-fitnah besar yang bakal mendatang.

Logo Olympic 2012 juga dipersoalkan kerana membentuk perkataan ‘ZION’, juga merupakan sebahagian rancangan kumpulan ini sebelum ini.

Video bertempoh lebih 1 jam ini membongkarkan kewujudan agenda iluminati atau freemason semasa pembukaan olimpik london 2012 dan kaitan dengan peristiwa serangan WTC 11 September 2001. Semua rancangan yang telah diplot juga ada dibincangkan

Freemason adalah jalan kemunculan Dajjal. Selamat menonton dan sebarkan kepada rakan dan saudara sesama Islam.


Sumber : 2DayBlogger

0 comments:

Post a Comment

BLOG INI BERMANFAAT ? LIKE PAGE KAMI !

SAHABAT SEPERJUANGAN